Blomsterlandet Norrtälje

Baldersgatan 27B761 50 Norrtälje0176-28 53 40
ButikschefTheres Gillfjärd

Just nu finns inget aktivt reklamblad för den här butiken.

Öppettider idagÖppet just nu. Stänger kl. 19
Vanliga öppettider
Måndag10-19
Tisdag10-19
Onsdag10-19
Torsdag10-19
Fredag10-19
Lördag10-17
Söndag10-17
Helgdagar
Valborgsmässoafton10-19
Första maj10-17
Kristi himmelsfärd10-17

Trädgårdspremiär 19-25 april

Nu börjar naturen vakna till liv. Precis som trädgårdsdrömmarna och suget efter att få skörda egna grönsaker och bär.

Vi hjälper dig gärna att lyckas med dina trädgårdsprojekt och öppnar nu upp vår trädgårdsmarknad på riktigt. Hos oss hittar du allt du behöver för att få en riktigt bra start på årets säsong - för både trädgård och balkong.

Butiken är fylld av tidiga perenner och lavendel till bra priser. Du hittar också prydnadsbuskar, bärbuskar och självklart vårens alla vackra blommor till krukorna. 

Glöm heller inte att våra florister alltid står redo med veckans finaste snittblommor – till dig eller någon annan du vill göra glad!

För att skapa ett tryggt butiksbesök tipsar vi om att vi har minst kunder på mornar och sena eftermiddagar. En stor del av vår butik ligger utomhus nu när trädgårdsmarknaden är öppen. 

Välkomna!

Vi har kassa utomhus

I den här butiken kan du betala utomhus för att undvika att köa inomhus.

Vår utekassa är öppen:

  • Vardagar 10-12
  • Helger 10-16

På grund av hög belastning på våra medarbetare i butik ber vi dig helst kontakta oss via mail. Om du behöver ringa har vi telefontid kl 13-16 alla vardagar.

För dig i riskgrupp erbjuder vi att plocka ihop dina varor för avhämtning utanför butik. Kontakta oss via mail minst 24 timmar innan.

Välkommen!

Vi skapar trygghet för dig

Alla våra butiker är öppna och vi gör allt vi kan för att det ska kännas tryggt för dig som kund och för våra medarbetare. När du kommer in till oss på Blomsterlandet hjälper vi dig precis som vanligt. Men vi håller lite större avstånd till dig. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har en allmänt aktiv beredskap.

Vi vill passa på att tacka alla våra kunder för den hänsyn ni visat när ni besökt våra butiker. Och som det verkar, får vi stå ut ett tag till.

Här kan du läsa vår samlade information för vad som gäller i våra butiker.

Läs mer