Blomsterlandet

Kontakt & kundservice

Du är alltid välkommen att kontakta oss på Blomsterlandets kundservice om du har några frågor.

Fråga experten
Välkommen till vårt forum för växter och trädgård

Behöver du tips på vad du ska plantera längs med grusgången? Eller lite extra coachning när du ska plantera om din orkidé? Våra experten finns här för dig och gör sitt bästa för att du ska lyckas med dina växter.

Som medlem i vår kundklubb kan du ställa egna frågor och få personliga svar.
Forumet är öppet för alla att läsa frågor som andra redan ställt och kanske hitta svaren du söker även där. Kanske lär du dig något nytt av bara farten!

Fråga våra experter här

Kontakta oss gärna - chat, mejl eller telefon

Chatta med oss

Chatten är bemannad av våra medarbetare på vardagar, om chatten inte dyker upp går det bra att ta kontakt med oss via övriga kontaktsätt.

Chatta med oss

Telefontider

Vill du hellre ringa? Du kan nå oss via telefon 031-388 33 00

Öppettider:

Helgfria vardagar: 08:00-17:00
Helger: 10:00-16:00

Skriv ett mejl

Kontakta oss genom att klicka på knappen och fyll i formuläret du kommer till, vi har som mål att svara dig inom 24 timmar nästkommande vardag

Öppna formuläret

Tips för säsongens trädgårdssysslor och krukväxter

Köp din julgran hos Blomsterlandet

Våra butiker är laddade med fina, nyhuggna granar i alla prisklasser och storlekar. Kungsgran från 299:- och rödgran från 139:-.

Blomsterlandets adventskalender 2022

Följ med på vår blommande julkalender. Fyra helger. Fyra erbjudanden. En adventskalender som är lätt att hålla koll på.

Amaryllis – så sköter du den

Frossa i amaryllis, de finns i nyanser från vitaste vitt till mörkaste rött med både enkla och fyllda blommor. Att få följa sin amaryllis från knopp till utslagen blomma är en fröjd. Följ våra enkla tips för att lyckas.

Julgran – så sköter du den

För många är en "vanlig" julgran en rödgran för andra är en "riktig" julgran en kungsgran. Oavsett vilken gransort du väljer så sköter du dem på samma sätt. Här följer några enkla råd för hur du tar hand om din julgran på bästa sätt så den står längre och barrar mindre.

Julstjärna - adventsblomman som alltid är rätt

Den härligt färgsprakande julblomman är väldigt starkt förknippad med vår traditionella jul. Men visste du att den härstammar från Mexico och det vi ser som blomman, egentligen bara är högblad?

Hyacint – allt du behöver veta!

Hyacint och dess doft är för många associerat med advent och jul. Plantera hyacinten som du vill, i kruka eller driv löken i ett glas.