Kontakt & kundservice

Du är alltid välkommen att kontakta oss på Blomsterlandets kundservice om du har några frågor.

Fråga experten
Välkommen till vårt forum för växter och trädgård

Behöver du tips på vad du ska plantera längs med grusgången? Eller lite extra coachning när du ska plantera om din orkidé? Våra experten finns här för dig och gör sitt bästa för att du ska lyckas med dina växter.

Som medlem i vår kundklubb kan du ställa egna frågor och få personliga svar.
Forumet är öppet för alla att läsa frågor som andra redan ställt och kanske hitta svaren du söker även där. Kanske lär du dig något nytt av bara farten!

Fråga våra experter här

Kontakta oss gärna - chat, mejl eller telefon

Chatta med oss

Chatten är bemannad av våra medarbetare på vardagar, om chatten inte dyker upp går det bra att ta kontakt med oss via övriga kontaktsätt.

Chatta med oss

Telefontider

Vill du hellre ringa? Du kan nå oss via telefon 031-388 33 00

Öppettider:

Helgfria vardagar: 08:00-17:00
Helger: 10:00-16:00

Skriv ett mejl

Kontakta oss genom att klicka på knappen och fyll i formuläret du kommer till, vi har som mål att svara dig inom 24 timmar nästkommande vardag

Öppna formuläret

Tips för säsongens trädgårdssysslor och krukväxter

GuideFrösådd, att förkultivera inomhus

Att förså och förkultivera inomhus är ett bra sätt att starta våren. Här är en enkel steg-för-steg guide för en lyckad försådd.

Experten tipsarLyckas med dina luktärter

Det är väl få växter som fyller oss med så mycket minnen som underbart doftande luktärter gör? Få dina luktärter att frodas som aldrig förr - här är experttipsen!

GuideAtt förodla och så frön - vanliga frågor

Att följa växter hela vägen från frö, är den mest givande trädgårdsskolan. Här hittar du svaren på vanliga frågor kring att förodla och så frön.

VårkrukanPensé, en frosttålig vårblomma

En pensé är en perfekt vårblomma att plantera i altankrukan för att tjuvstarta våren, i väntan på lite varmare väder.

Trädgårdskalender - mars

Vi kan så smått börja vårstäda, men var lite försiktig med att röja för mycket. Fånga första vårsolen och plantera en kruka med penséer.

GuideTa sticklingar av palettblad

Man kan inte få nog av dessa färgsprakande och vackra växter. Att palettblad dessutom är enkla att sticklingsföröka är knappast en nackdel. Här är våra tips för hur du lyckas.

GuideAtt plantera om och beskära dina krukväxter

Krukväxter kan behöva lite omvårdnad för att hålla sig friska och fina. Här hittar du alla svar på hur man faktiskt gör när man planterar om eller beskär.

GuideFörodlingens ABC - kan du alla orden?

Ser du också ut som ett frågetecken när du hör ord som perlit och hjärtblad? Och undrar om de pratar om sina barn när det nämns omskolning? Lugn, vi hjälper dig till att bli ett förodlingsproffs - här är hela ordlistan.

Livesändningar och shopping med Blomsterlandet

Köp dina favoriter bland växter och tillbehör och chatta direkt med våra experter – live i din mobil, surfplatta eller dator. Vi kommer prata om växter som är i säsong just nu, tipsar om skötsel och hur du lyckas med dina odlingsprojekt.

Du kan alltid se våra sändningar i efterhand här på hemsidan. Följ länken här nedan.

Varmt välkommen till vår liveshopping!

Se våra sändningar