Boka personlig rådgivning

Ta hjälp av en expert! Genom att boka en timmes konsultation kan du få en inblick i hur du kan planera och lägga upp arbetet och inköpen för din trädgård, odling eller balkong. På så sätt kan du spara både pengar och värdefull tid.

Boka personlig rådgivning

Ta hjälp av en expert! Genom att boka en timmes konsultation kan du få en inblick i hur du kan planera och lägga upp arbetet och inköpen för din trädgård, odling eller balkong. På så sätt kan du spara både pengar och värdefull tid.

Så här går det till

Utifrån dina skisser och idéer går du tillsammans med vår trädgårdsmästare igenom vad som passar bäst till ert projekt. Du kommer självklart få konkreta och handfasta tips på samtliga växtval.

Dina frågor kan gälla hela eller delar av din trädgård. Det lilla eller stora projektet, den gamla uppväxta trädgården eller helt nya. Perfekt även för dig som vill ha tips om växtval eller odling på balkongen eller kanske kolonilotten.

Genom att starta med en konsultation i lugn och ro slipper du dyrköpta misstag. I rådgivningen ingår inte skisser eller hembesök utan enbart konsultation.

Vi erbjuder möte på plats i våra butiker i Stockholm, Uppsala, Södertälje och Norrtälje, men också online via Teams.

1 timme för endast 500 kr

Klicka på länken "Boka tid" nedan. I formuläret som öppnas väljer du Trädgårdsrådgivning som ämne för ditt meddelande och fyller i kontaktuppgifter. Därefter kontaktar vi dig för att boka in en tid för konsultation. Våra bokningsbara tider är dagtid på vardagar.

Boka tid

Trädgårdsrådgivning

Prata trädgårdsrelaterade frågor i lugn och ro med vår trädgårdsmästare.

Företagstjänster

Få hjälp med nya växter till företaget som passar er miljö.

Personlig shopping

Boka ett tillfälle i butik med personal för shopping anpassad efter dina behov.

Möten via Teams

Våra tjänster går också att boka digitalt via Teams.

Goda förberedelser ger blomstrande resultat

Förbered er väl inför mötet med vår trädgårdsmästare, så använder ni er tid optimalt. Använd er av checklistan här nedan inför trädgårdsrådgivning:

 • Vilken stil passar trädgården?
 • Färgskala?
 • Hur mycket tid vill du lägga ner?
 • Hur ska platsen användas?
 • Vill du odla något ätbart?
 • Hur stor är budgeten?
 • Ta fram planritning över tomten. Befintliga vattendrag? Sankmark?
 • Berg-i-dagen? Andra hinder?
 • Läge: Soligt eller skugga?
 • Jordmån: lerjord eller sandjord?
 • Blomningstid? Är du bortresta då alla blommor slår ut?

Viktigt att tänka på:

 • Boka inte markanläggare innan växterna är på plats efter konsultationen.
 • Växterna kräver daglig tillsyn efter plantering. Framför allt kolla vattning varje dag under sommaren – helst på morgonen. Tänk på att detta kan påverka era semesterplaner.

Få tips och idéer för din trägårdsplanering

Experten tipsarTrädgårdsdesign – expertens tips för att planera din trädgård

Trädgårdsdesigner Ulrika Levin bjuder på sina bästa tips för att du ska komma i gång med att planera din drömträdgård. Här får du hjälp med att skapa en grund utifrån dina behov och önskningar, så det blir den bästa trädgården just för dig.

Trädgårdsplanering - inred gröna rum

Vi tillbringade en förmiddag med Jenny som är trädgårdsmästare och talade om trädgårdsplanering. Tre områden utkristalliserade sig. Mötet mellan ute och inne, hur man kan inreda rum i sina utemiljöer och planering.

Rabatt i soligt läge – skiss och växtlista

Behöver du tips för en rabatt med mycket sol i din trädgård? Då kan du få hjälp från en expert. Ulrika Levin, trädgårdsdesigner, har satt ihop en vacker plantering i blått, rosa och lila.

Modern rabatt med perenner – skiss och växtlista

En stilsäker rabatt med vackra gräs och matchande färger för en trädgård med en modern känsla. Ulrika Levin, trädgårdsdesigner, har satt ihop en plantering som är lätt att anpassa.

Rabatt i skuggigt läge – skiss och växtlista

Söker du efter tips på växter till en rabatt i skugga i din trädgård? Då kan du få hjälp från en expert. Ulrika Levin, trädgårdsdesigner, har satt ihop en plantering med vackra bladverk och en touch av rosa och vitt.

Rabattförslag - 15 nedladdningsbara skisser

Få tips och inspiration till hur du kan plantera din egen drömrabatt. Med hjälp av skisser och växter kan du enkelt plantera din egen rabatt efter tycke och smak.