Växter

Odla för framtiden

Plantera ett fruktträd och njut av skörden många år fram över. Äpple, plommon och päron berikar din trädgård med mer än bara frukt.

Köp fruktträd

Växter

Odla för framtiden

Plantera ett fruktträd och njut av skörden många år fram över. Äpple, plommon och päron berikar din trädgård med mer än bara frukt.

Köp fruktträd
Trädgårdskalender

Ljuva sommartid

Juli är här och vi befinner oss mitt i den härliga sommartiden. Grönskan frodas och i odlingarna har kanske de första primörerna redan skördats.

Sköt om dina odlingar, håll sniglarna borta och njut av trädgården i sin fulla prakt. Se till att stötta perenner som sticker iväg på höjden och bind upp klängväxter som börjat hänga. Ge näring till dina blommande växter så att du kan fortsätta njuta av dem flera veckor till. 

Det här kan du göra i juli

Ta vara på allt som juli har att ge

Veckans kampanjer

Här hittar du växter och tillbehör som just nu har extra bra priser online.

Se våra kampanjpriser
Experten tipsar

Trädgårdsdesign – expertens tips för att planera din trädgård

Trädgårdsdesigner Ulrika Levin bjuder på sina bästa tips för att du ska komma i gång med att planera din drömträdgård. Här får du hjälp med att skapa en grund utifrån dina behov och önskningar, så det blir den bästa trädgården just för dig.

Läs artikeln

Nya projekt för din trädgård - växter & tips

Här bjuder vi på härlig inspiration för olika typer av trädgårdar och vad man behöver tänka på när man möblerar om växterna i trädgården.

Krukväxter

10 lättskötta grönväxter

Handen på hjärtat, det är skönt med krukväxter som inte behöver så mycket omvårdnad. Här har vi listat tio tåliga favoriter, vissa av dem kan även stå lite mörkare.

Läs artikeln
Frida NybergBlomsterlandet Backaplan"En egen lavendelhäck är mångas dröm i trädgården.
Då lavendelplantor är ganska små behöver man sätta dem tätt inpå varandra, ca 5-6 plantor per meter. I förhållande till grusgången kan du sätta plantorna minst 40 cm från kanten. 'Munsted' eller 'Hidcote' är bra och tåliga sorter. Munsted blir lite ljusare i blommorna, medan Hidcote är något mörkare."
Ställ din fråga till experterna