Fråga experten

Du kan ställa dina frågor om växter och trädgård till Blomsterlandets experter, läsa andras frågor eller hjälpa till att svara och bidra med dina erfarenheter. Vi finns självklart också här för att svara på dina frågor.

Ställ din fråga i forumet
Välkommen till vårt forum

Behöver du tips på vad du ska plantera längs med grusgången? Eller lite extra coachning när du ska plantera om din orkidé? Våra experten finns här för dig och gör sitt bästa för att du ska lyckas med dina växter. Ta en titt i vårt forum, ställ en fråga eller läs andras och kanske lär dig något nytt av bara farten.

Gå till Fråga experten

Möt våra experter

Linda SchilénTrädgårdsmästare, konstnär och föreläsare"Lindas specialintresse är sommarblomsodling, gräs i trädgården och trädgårdsstyling.

Linda är trädgårdsmästare, konstnär och författare. Hon är en sann inspiratör med otrolig skaparglädje. Linda har odlat växter och sommarblommor så länge hon kan minnas och spenderar mycket tid i naturen och i sin vackra trädgård."
Frida NybergBlomsterlandet Backaplan"Fridas specialintresse är krukväxter, trädgårdsväxter, rosor och olika växtsjukdomar.
Hon arbetar på Blomsterlandet Backaplan i Göteborg.

Frida är trädgårdsmästare och har förutom trädgårdsintresset ett stort naturintresse. Hon vill odla så naturligt som möjligt och gärna ätbara växter. Favoritväxter är rosor och pelargoner och andra gammaldags växter."
Johan Jancketrädgårdsmästare, rådgivare, och föreläsare."Johans specialitet är köksträdgården, beskärning, gräsmattor, jord och gödsel.

Johan är trädgårdsmästare, rådgivare, och föreläsare. Med lång erfarenhet inom branschen brinner han för att sprida sin kunskap vidare till andra. I sin egen trädgård odlar han så mycket frukt, bär och grönsaker som möjligt, med målet att bli självförsörjande."

Kontakt och kundtjänst

Har du andra frågor om till exempel presentkort, våra butiker eller vår e-handel
hittar du all information på våra kundtjänstsidor.

Till vår kundtjänst

Lär dig mer om växter och trädgård

Du vet väl att det finns mängder av tips och råd bland våra artiklar?

Trädgårdsplanering för nyblivna husägare

När det kommer till trädgårdsplanering är det bästa rådet till dig som nybliven trädgårdsägare även det lättaste. Nämligen - börja med att göra ingenting alls!

GuideAtt plantera om och beskära dina krukväxter

Krukväxter kan behöva lite omvårdnad för att hålla sig friska och fina. Här hittar du alla svar på hur man faktiskt gör när man planterar om eller beskär.

Hortensia i trädgården

Hortensia blommar på sensommaren med imponerande, färgstarka blommor. Visste du att du kan påverka blommans färg genom pH-värdet?