Blomsterlandet
Produktbild på Asiatisk kål, Tatsoi
Produktinformation

Asiatiska blad som ger spännande smak i matlagningen. För jämn tillgång bör sådd ske med några veckors mellanrum. Så inte för tidigt, det kan ge plantor som går i blom. Täck med fiberduk. Direktsådd: Riv av en lagom bit av såbandet och läg...

Förpackningsantal
450 st i förpackningen
Varumärke
Nelson Garden
Art nr
254999
Bladfärg
Grön
Mognadstid
Juni, Juli, Augusti, September, Oktober
Så och skörda - odla året om

Vår, sommar, höst eller vinter, det finns alltid ett frö att så. Nu blir det också möjligt att fylla på fröförrådet oavsett tid på året. Odla året om för härliga skördar.

ReportageGästskribent: Sara Bäckmo – lyckas med din försådd

Sara Bäckmo driver Sveriges största trädgårdsblogg – Skillnadens trädgård. Hon berättar hur du lyckas med din försådd.

Odla i pallkrageDel 10: Höstplantering

Nu är det dags att skörda de sista grödorna och bädda in pallkragen inför vintern. Men innan dess kan du både så och plantera inför nästa säsong.

GuideOdla tomater – stor guide

Egenodlade tomater smakar såklart bättre. Det är lite pyssligt, men belöningen desto större. Lär dig odla tomater.

GuideOdla gurka – gör så här

Att odla gurka är enkelt och dessutom blir resultatet så gott. Här får du alla tips för hur du lyckas med din odling av gurka.

GuideOdla morötter själv

Morötter är lättodlat. Allt som behövs är en påse med frön och en liten jordplätt i trädgården. Eller varför inte prova att odla morötter i några stora hinkar på balkongen?

Rädisor – godis i trädgårdslandet

Som vårens primör har rädisor en alldeles särskild plats i våra odlarhjärtan. Att odla rädisor är inte heller svårt och dessutom går det fort att nå ett välsmakande resultat.

GuideRucola - en favorit bland sallat

Rucola är svår att misslyckas med och blir snabbt en favorit i trädgårdslandet och på tallriken.

GuideMangold – både vackert och gott

Här kan du läsa mer, få tips och råd kring mangold och hur du lyckas med planteringen av din mangold.

GuideOdla rödbetor - enkelt och gott

Som de flesta andra rotfrukter är rödbetan lättodlad och ger mycket skörd. Den är en självklarhet i många traditionella maträtter och är också väldigt nyttig.