Produktbild på Rädisa 'Flamboyant 2'
Produktbild på Rädisa 'Flamboyant 2'

Produktinformation

Skörda de späda rädisorna efter hand och ät dem färska - de är underbart goda i sallader, tunt skivade på smörgås eller som tillbehör på en diptallrik. För att få jämn tillgång av krispiga rädisor bör sådd ske med några veckors mellanrum. T...

Varumärke
Nelson Garden
Certifiering
EU-Organic
Art nr
136229
Bladfärg
Grön
Mognadstid
Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober
Produktbild på Såjord Blomsterlandet

Såjord Blomsterlandet

Finns i flera varianter

Från 49,90

Produktbild på Minidrivhus Solid

Minidrivhus Solid

Finns i flera varianter

129:-

Produktbild på Minidrivhus Window

Minidrivhus Window

Finns i flera varianter

169:-

Produktbild på Växtbelysning LED med adapter

Växtbelysning LED med adapter

Finns i flera varianter

Från 499:-

Produktbild på Växtbelysning LED utan adapter

Växtbelysning LED utan adapter

Finns i flera varianter

299:-

GuideOdla tomater – stor guide

Egenodlade tomater smakar såklart bättre. Det är lite pyssligt, men belöningen desto större. Lär dig odla tomater.

GuideOdla gurka – gör så här

Att odla gurka är enkelt och dessutom blir resultatet så gott. Här får du alla tips för hur du lyckas med din odling av gurka.

GuideOdla morötter själv

Morötter är lättodlat. Allt som behövs är en påse med frön och en liten jordplätt i trädgården. Eller varför inte prova att odla morötter i några stora hinkar på balkongen?

Rädisor – godis i trädgårdslandet

Som vårens primör har rädisor en alldeles särskild plats i våra odlarhjärtan. Att odla rädisor är inte heller svårt och dessutom går det fort att nå ett välsmakande resultat.

GuideRucola - en favorit bland sallat

Rucola är svår att misslyckas med och blir snabbt en favorit i trädgårdslandet och på tallriken.

GuideMangold – både vackert och gott

Här kan du läsa mer, få tips och råd kring mangold och hur du lyckas med planteringen av din mangold.

GuideOdla rödbetor - enkelt och gott

Som de flesta andra rotfrukter är rödbetan lättodlad och ger mycket skörd. Den är en självklarhet i många traditionella maträtter och är också väldigt nyttig.