Blomsterlandet Uppsala Rosendal

Öppet just nu. Stänger kl. 19

Adress & kontakt

Alvar Gullstrands gata 10
756 46 Uppsala
Kontakta vår kundservice
  • Trädgårdsmästare i huset

  • Boka tid för trädgårdsrådgivning med trädgårdsmästare.

  • Florist sätter ihop din bukett till vardag & fest

  • Här finns släp att låna i samarbete med Freetrailer

  • Hämta onlineköp i butik

  • Florist hjälper dig med sorgbinderi

  • Butiken är kontantfri

Kransbindarkurs hos Blomsterlandet Rosendal

Kom och lär dig göra sommarens vackraste hårkrans. En hårkrans är mer än bara midsommar, man kan göra egna till bröllop, dop, fotografering eller kanske sommarens alla fester. Tillsammans med florist Karin får ni lära er bindteknik och lämpliga växtval. Hur man gör sin egen stomme, samt avslutar med ett vackert band. Vi använder oss av växter aktuella för säsongen för att skapa en riktigt drömmig hårkrans.

Kransen får du självklart ta med dig hem efter kursens slut.

Var: Blomsterlandet Rosendal
När: Onsdag 7:e juni 16.30-18:00
Kostnad: 350kr (då ingår både stomme, blommor och handledning) - Betalning sker på plats
Sista dag för anmälan: 30 maj

Observera att det finns ett begränsat antal platser, så tveka inte att anmäla dig. Varmt välkommen!

ANMÄL DIG HÄR

Boka personlig rådgivning

Nu kan du boka personling rådgivning och shopping i Blomsterlandets butiker i Stockholm, Uppsala och Enköping. Bor du i andra delar av Sverige, kan du även boka ett digitalt möte med en av butikerna.

Så här fungerar det

Du kan boka en timmes rådgivning om du har frågor och funderingar kring allt från trädgården, till odling på balkong eller kanske kolonilotten. Kostnaden är 500:-/tim och bokningsbara tider är dagtid på vardagar.

Tillsammans sitter vi ned i lugn och ro och tittar på det du vill ha hjälp med. Vi utgår från dina skisser och idéer. Tillsammans med vår trädgårdsmästare går du igenom vad som fungerar och passar bäst till din trädgård - oavsett om det gäller det lilla eller stora projektet. Du får konkreta och handfasta tips på växtval som fungerar bäst.

Genom att starta med en konsultation, slipper du dyrköpta misstag och får möjlighet att njuta av en fin trädgård redan första sommaren. I rådgivningen gör vi inte skisser eller hembesök utan enbart konsultation. Kostnad: 500:- /tim. Här kan du läsa mer om vad du kan förbereda innan mötet.

Mötet sker i våra fysiska butiker, men kan även bokas som ett digitalt möte över Teams, som är mötestjänsten vi använder oss av.

Så här bokar du personlig rådgivning

Klicka på länken "Boka tid" nedan. I formuläret som öppnas väljer du Trädgårdsrådgivning som ämne för ditt meddelande och fyller i kontaktuppgifter. Sedan kommer någon av medarbetarna i butiken kontakta dig för att boka in tid. Våra bokningsbara tider är dagtid på vardagar.

Boka personlig rådgivning här

Handla online - fri frakt till butik

När du köper online och hämtar upp din beställning i butik är det fri frakt när du handlar över 200 kr. Vi kan också hjälpa dig med ytterligare tillbehör för att lyckas med dina växter. Fråga oss gärna när du hämtar ut din order.

Köp växter online
Emelie Janols
Butikschef
Vår butik är fylld av allt du kan behöva till din odling och trädgård. Våra kunniga och hjälpsamma medarbetare hälsar dig varmt välkommen!

Öppettider

Sveriges nationaldag10-18

Vanliga öppettider

Måndag10-19
Tisdag10-19
Onsdag10-19
Torsdag10-19
Fredag10-19
Lördag10-18
Söndag10-18

Helgdagar

Midsommarafton10-14
MidsommardagenStängt

Karta
Våra tjänster
Låna släp gratis

I den här butiken erbjuder vi gratis släpvagnsutlåning i samarbete med Freetrailer.se. Allt för att du lättare ska kunna köra hem dina nya växter.

Här kan du läsa mer om hur det fungerar och boka släpet i förväg. 

Låna gratis släp

Vi skapar trygghet för dig

Alla våra butiker är öppna och vi fortsätter göra det vi kan för att det ska kännas tryggt för dig som kund och för våra medarbetare. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och återgår nu till ett normalt läge men med fortsatt beredskap för eventuella förändringar av läget.

Vi vill passa på att tacka alla våra kunder för den hänsyn ni visar när ni besöker våra butiker och hoppas vi fortsätter så.

Här kan du läsa vår samlade information för vad som gäller i våra butiker.

Läs mer