Blomsterlandet stöttar Mustaschkampen i november

I år är Blomsterlandet med och stöttar Mustaschkampen i kampen mot prostatacancer. Som kund hos Blomsterlandet kan du handla genom att handla. Tillsammans med Alverbäcks Blommor skänker företaget pengar när du handlar hösttulpaner och hyacinter.

Under november månad infaller fars dag. Det är också under november som Mustaschkampen är aktuell med sin kampanj för att sätta fokus på Sveriges vanligaste cancerform, prostatacancer.

- Vi hoppas att våra kunder tycker det är en enkel idé att handla genom att handla. För varje bukett med svenskodlade hösttulpaner som säljs går fem kronor till Mustaschkampen, säger Robert Kindstrand som är marknadschef på Blomsterlandet.

Till Mustaschkampen går även två kronor för varje såld hyacint och det kommer finnas möjlighet att skänka pengar direkt i kassan.

- Blomsterlandet är med i Mustaschkampen tillsammans med Alverbäcks Blommor som även odlar tulpanerna och hyacinterna som kommer att säljas. Vårt mål är att samla in minst 100 000 kronor, säger Robert Kindstrand.

Att bidra till Mustaschkampen är att stötta projekt inom svensk prostatacancerforskning och kompetensutveckling av vårdpersonal.

Under perioden 6 – 26 november kommer buketterna med hösttulpaner att finnas i butik, liksom möjligheten att skänka pengar till Mustaschkampen direkt i kassan. De inledande två veckorna av kampanjperioden finns även hyacinten i sortimentet, även online.

Blomstermustaschen är framtagen av Annelie Andersson, Blomster & Bakverk.