Blomsterlandet
Produktbild på Aubergin 'De Barbentane'
Produktinformation

Aubergin används ofta i ratatouille, moussaka, på grillen etc. Stödjes.

Odling från frö:
Förkultiveras inomhus i såjord vid ca 25 grader, ljust och svalare efter groning. Transparent täckning försedd med lufthål, alternativt lufta regelbun...

Förväntad sluthöjd
100 - 120 cm
Förpackningsantal
30 st i förpackningen
Varumärke
Impecta
Märkning
EU-organic
Art nr
212917
Förväntad sluthöjd
100 - 120 cm
Bladfärg
Grön
Fruktfärg
Svart
Mognadstid
Juli, Augusti, September, Oktober
GuideOdla tomater – stor guide

Egenodlade tomater smakar såklart bättre. Det är lite pyssligt, men belöningen desto större. Lär dig odla tomater.

GuideOdla gurka – gör så här

Att odla gurka är enkelt och dessutom blir resultatet så gott. Här får du alla tips för hur du lyckas med din odling av gurka.

GuideOdla morötter själv

Morötter är lättodlat. Allt som behövs är en påse med frön och en liten jordplätt i trädgården. Eller varför inte prova att odla morötter i några stora hinkar på balkongen?

Rädisor – godis i trädgårdslandet

Som vårens primör har rädisor en alldeles särskild plats i våra odlarhjärtan. Att odla rädisor är inte heller svårt och dessutom går det fort att nå ett välsmakande resultat.

GuideRucola - en favorit bland sallat

Rucola är svår att misslyckas med och blir snabbt en favorit i trädgårdslandet och på tallriken.

GuideMangold – både vackert och gott

Här kan du läsa mer, få tips och råd kring mangold och hur du lyckas med planteringen av din mangold.

GuideOdla rödbetor - enkelt och gott

Som de flesta andra rotfrukter är rödbetan lättodlad och ger mycket skörd. Den är en självklarhet i många traditionella maträtter och är också väldigt nyttig.