Presenttips – fira Mors dag med blommor

Att ge bort en present som verkligen uppskattas är en väldigt härlig känsla. Gör din present personlig och fylld av omtanke. Välj en favoritblomma i en favoritfärg eller kanske något att odla till den matintresserade?

Här är fyra fina tips på buketter, blommor och växter som är mångas favoriter.

Ge en ljuvlig pionbukett till mamma

Vackra aprikosrosa pioner tillsammans med riddarsporre, vit limonium och skir Thlapsi.
Plocka ihop din egna bukett från våra buntar med snittblommor eller be någon av våra duktiga florister om hjälp i butiken.

Skapa ett eget kryddland i miniatyr

Plantera flera sorters kryddor tillsammans i en större kruka. Trevlig att ha på altanen, balkongen eller på köksbänken. Här har vi blandat rosmarin, salvia, citrontimjan och mynta i en lerkruka med patina. Kanske något till den matlagningsintresserade? Doften av sommar får du på köpet!

Vem älskar inte pelargoner?

En ljuvlig blomma att glädjas av hela sommaren. Varför inte välja en härlig cerise färg, här placerad i en vacker grön kruka. Pelargoner finns i en uppsjö av olika färger och former och trivs ute på sommaren, men kan också må bra på fönsterbrädan inomhus.

Hortensia – sagolik blomning

Den vackra hortensian trivs bra ute under sommarhalvåret, helst i skuggan. Den vill inte torka ut utan behöver vattnas regelbundet, en liten skvätt varje dag är inte fel. Plantera den gärna i en större kruka så kan du njuta hela sommaren av denna magiska blomma, och den håller fukten lite längre.

Finns både i storlek som passar som krukväxt och som buske för trädgården.

Sprid växtglädjen

Presentkort på växter och blommor

Svårt att välja vad du ska köpa eller vill du skicka en hälsning på distans? Ett presentkort är perfekt till den trädgårdsintresserade eller krukväxtfantasten.

Köp online och skicka det som sms eller e-post. Självklart kan du även köpa presentkort i butik.

 

Köp presentkort online