Blomsterlandets värderingar

Våra värderingar är vägledande för hur vi jobbar på Blomsterlandet. Våra värderingar bygger på fyra tydliga punkter. Vi ska vara:

Engagerade

Vi ser fram emot att möta våra kunder. Glädje är det första du som kund ska möta när du kommer till oss. Vi är handlingskraftiga, serviceinriktade och visar omtanke i alla led.

Kunniga

Vi ska ha produktkunskap och vi bjuder gärna på information, tips och råd som underlättar och hjälper dig som kund att ta beslut. Vi är nyfikna och vill utvecklas inom våra yrkesroller, något som präglar både hur vi beter oss mot kunder och gentemot varandra. Hos oss finns möjligheten till intressant kompetensutveckling.

Affärsmässiga

Allt vi gör måste vägas mot intäkter och kostnader. För att en idé ska vara strålande måste den också vara affärsmässigt gångbar. 

Nyskapande

Vi tar eget ansvar och letar ständigt efter förbättringar. Vi vågar göra nya saker. Ibland går det fel och det är ok, men vi ska lära oss av våra misstag. Vi utvecklar ständigt nya spännande produkter och tjänster som väcker inspiration och köplust hos många kunder.