Shoppa live med Blomsterlandet

Nu kan du liveshoppa med Blomsterlandet! Köp dina favoriter bland växter och tillbehör, chatta med våra experter live – direkt i din mobil, surfplatta eller dator. Vi kommer prata om växter som är i säsong just nu, tipsar om skötsel och hur du lyckas med dina odlingsprojekt. Varmt välkommen till vår liveshopping!

Vi sänder live på Instagram

Numera sänder vi även live på Instagram och Facebook. Sändningarna går självklart att se i efterhand och sparas som en reel-film på vårt instagramkonto. Följ länken nedan för att se våra tidigare sändningar.

Till Blomsterlandet på instagram
Växtglädje nära dig

Välkommen till Blomsterlandet

Hos oss kan du välja att handla online eller i våra butiker. Handlar du här på hemsidan är det alltid fri frakt till våra butiker, där du kan välja att hämta i eller utanför butiken. Planera dina inköp bekvämt hemma i soffan.

 

Oavsett vill vi hjälpa dig att lyckas med dina växter och odlingar. Vi vill dela med oss av all kunskap som våra duktiga medarbetare har, och här på hemsidan hittar du mängder av guider och tips för hur du får dina växter att trivas. Och kanske får du känslan av att ha lite grönare fingrar.

 

Just nu är våra butiker laddade för en ny odlingssäsong, välkommen in!

Hitta din butik