20%

Perenner

Välj bland flera sorter.

Låt det blomma

Om du vill ha en blommande och lättskött trädgård kanske perenner är något för dig. De vissnar ner på vintern men blommar på nytt till sommaren – år efter år.

Köp perenner

Låt det blomma

Om du vill ha en blommande och lättskött trädgård kanske perenner är något för dig. De vissnar ner på vintern men blommar på nytt till sommaren – år efter år.

Köp perenner

Hämta i butik - fri frakt över 200 kr

1 års växtgaranti på trädgårdsväxter

Experthjälp i butik & online

Hitta din närmaste butik

Blomsterlandet har 63 butiker runt om i landet.

Veckans kampanjer

Här hittar du växter och tillbehör som just nu har extra bra priser online.

Se våra kampanjpriser

Bli medlem i vår kundklubb

Som medlem i Blomsterlandets kundklubb får du tillgång till experter, idéer, tips och erbjudanden som inspirerar året runt. Det kostar inget att bli medlem och du får bonus på alla köp.

Bli medlem

Pallkrage med smarta tillbehör

Pallkrageodling passar de flesta, och gör det möjligt för alla att odla sina egna grönsaker och blommor på liten yta. Förläng säsongen med ett drivhus.

Ska du köpa jord?

I våra butiker hittar du vårt fulla sortiment av jord och näring i 40-50 liters säckar, håll utkik efter bra priser när du köper flera. Här kan du köpa ett urval av jord i 8 och 18 liters påsar.

Jord-kunskap

Vilken jord passar bäst till vad?

Rätt jord ger växterna de bästa förutsättningar att kunna tillväxa och må bra. Rätt struktur, en avvägd blandning av stora och små partiklar, skapar hålrum i jorden som gör att det finns plats för både luft och vatten till rötterna. Rätt mängd näring till växterna är också en viktig faktor för bästa resultat.

Läs guiden
Fråga experten

Välkommen till vårt forum för växter och trädgård

Behöver du tips på vad du ska plantera längs med grusgången? Eller lite extra coachning när du ska plantera om din orkidé? Våra experten finns här för dig och gör sitt bästa för att du ska lyckas med dina växter.

Som medlem i vår kundklubb kan du ställa egna frågor och få personliga svar.
Forumet är öppet för alla att läsa frågor som andra redan ställt och kanske hitta svaren du söker även där. Kanske lär du dig något nytt av bara farten!

Fråga våra experter här