50% på gröna växter

Kundklubbsmedlemmar får just nu halva priset på hela kategorin gröna krukväxter. Bli medlem idag och fyll fönsterbrädan med ny härlig grönska.

Köp gröna växter

Fri frakt och fri retur

När du köper online & hämtar i butik är det fri frakt och fria returer.

1 års växtgaranti

Gör ett tryggt köp. På alla våra trädgårdsväxter lämnar vi växtgaranti.

Experthjälp i butik & online

Vi vill hjälpa dig lyckas med dina växter och svarar på alla dina frågor.

Vi har 63 butiker runt om i landet, du är varmt välkommen!

Äntligen tulpaner!

De färgglada och krispiga tulpanerna symboliserar ljusets återkomst och att det finns en ny vår framför oss.

InspirationTips på fina buketter med tulpaner

Vi vill inspirera med fina tulpanbuketter som piggar upp i vintermörkret. Alla förslag baseras på en eller två buntar tulpaner, mer behövs inte för att skapa ett vackert arrangemang. Att ge dig själv eller någon du tycker om tulpaner är ett fint och enkelt sätt att sprida glädje.

ReportageTulpaner - vår bästa tid är nu

I ljuvliga, färgglada fång lyser de upp våra hem under vintern. Men vet du om vilket handarbete som ligger bakom din vackra bukett?

Tulpaner - från lök till snittblomma

Tulpanlöken sitt liv i Holland på de blommande fälten. Följ med på resan våra tulpaner gör, för att hamna i en bukett hemma på ditt köksbord.

InspirationFrossa i tulpaner

Möt våren med färgprakt! Blomsterlandets florister ger inspirerande tips om hur tulpaner kan försköna ditt hem.

Odla hemma
Smyg igång med chiliodling

Driv upp din egen chili från frö och följ hela utvecklingen till färdig frukt. Du kan börja odla på vintern, men se då till att gärna ha en extra växtbelysning för att få friska, kraftiga plantor. Med våra tips kan du kan förvänta dig rikligt med heta frukter.

På temasidan hittar du tillbehören du behöver för att lyckas med din chiliodling. Sätt igång med ett roligt hemmaprojekt!

Till temasidan

Förodling och fröer

En del grönsaker och blommor kan behöva komma igång tidigt på säsongen för att hinna utvecklas och ge skörd. Titta på fröpåsen för att se vad som gäller för just dina favoriter.

GuideFrösådd, att förkultivera inomhus

Att förkultivera frön inomhus är ett bra sätt att starta våren. Här är en enkel steg för steg-guide.

GuidePlantera sticklingar

Sticklingarna du köper hos Blomsterlandet har stuckits ner i torvkrukor, skötts om väl i fin växthusmiljö och säljs nu med friska rötter för att du lätt ska kunna odla dem vidare.

ReportageUnderbara Clara kickstartar året med fröer

Hon har odlat sedan barnsben, men det var först i vuxen ålder, som Underbara Clara insåg det fina med förodling. - Att förså är att få tjuvstarta när odlingsklådan är som störst.

Veckans kampanjer

Här hittar du alla växter och tillbehör som just nu har extra bra priser. Ta en titt så att du inte missar ett bra erbjudande.

Se våra kampanjpriser

Fyll ditt hem med ny fräsch grönska

När julen är bortplockad kan det lätt kännas lite tomt på fönsterbrädan. Kanske finns det då plats för några nya gröna växter att flytta in?

Nyhet
Hämta utanför butik
Nu lanserar vi en tjänst där du kan göra ditt köp på vår hemsida och hämta upp den utanför butiken. Du slipper gå in i butiken och du kan sitta kvar i din bil - tryggt och smidigt.
Så fungerar det

Bli medlem i vår kundklubb

Som medlem i Blomsterlandets kundklubb får du tillgång till experter, idéer, tips och erbjudanden som inspirerar året runt. Det kostar inget att bli medlem och du får bonus på alla köp.

Bli medlem

Börja mata fåglarna

Ta hand om trädgårdens små hjälpredor när det blir ont om mat.

Experten tipsarBli fåglarnas bäste vän

Fåglar gör nytta i trädgården genom att äta skadeinsekter. Hösten och vintern kan vara en tuff period för våra stannfåglar så varför inte ge dem en hjälpande hand?

GuideHemmagjord fågelmat – gör så här

Hjälp småfåglarna att hitta mat under årets kalla månader och vad passar då bättre än hemmagjord fågelmat?