Medlemspris

20%

Alla perenner

Perenner

Äntligen trädgårdstider

Vi fyllt upp med vårens och sommarens vackraste perenner. Du som är eller blir medlem hos oss får du 20% rabatt på hela kategorin.

Köp perenner

Perenner

Äntligen trädgårdstider

Vi fyllt upp med vårens och sommarens vackraste perenner. Du som är eller blir medlem hos oss får du 20% rabatt på hela kategorin.

Köp perenner

Hämta i butik - fri frakt över 200 kr

1 års växtgaranti på trädgårdsväxter

Experthjälp i butik & online

Hitta din närmaste butik

Blomsterlandet har 63 butiker runt om i landet.

Hemmaodling
Odla tomater

Köp uppdrivna plantor och fortsätt odlingen hemma hos dig. Plantera om i en större kruka, vattna ordentligt och se fram emot en rolig odlingssommar. Läs våra tips för dina tomatplantor här.

Läs vår tomatguide

Bli medlem i vår kundklubb

Som medlem i Blomsterlandets kundklubb får du tillgång till experter, idéer, tips och erbjudanden som inspirerar året runt. Det kostar inget att bli medlem och du får bonus på alla köp.

Bli medlem

Barrotade häckplantor 20%

Välj bland flera populära sorter som avenbok, liguster och syrén. Plantorna säljs i 10-pack. Se alla sorter här.

Trädgårdens väggar
Välja häck och plantera häck – tips och råd

Att plantera en häck är inte svårt, men det finns en del att tänka på när det kommer till att välja häck, och vilken häck som är bäst just för dig. Vi hjälper dig med några bra frågeställningar.

Läs våra tips om att välja häck

Veckans kampanjer

Här hittar du växter och tillbehör som just nu har extra bra priser online.

Se våra kampanjpriser

Ska du köpa jord?

I våra butiker hittar du vårt fulla sortiment av jord och näring i 40-50 liters säckar, håll utkik efter bra priser när du köper flera. Här kan du köpa ett urval av jord i 8 och 18 liters påsar.

Jord-kunskap

Vilken jord passar bäst till vad?

Rätt jord ger växterna de bästa förutsättningar att kunna tillväxa och må bra. Rätt struktur, en avvägd blandning av stora och små partiklar, skapar hålrum i jorden som gör att det finns plats för både luft och vatten till rötterna. Rätt mängd näring till växterna är också en viktig faktor för bästa resultat.

Läs guiden
Fråga experten

Välkommen till vårt forum för växter och trädgård

Behöver du tips på vad du ska plantera längs med grusgången? Eller lite extra coachning när du ska plantera om din orkidé? Våra experten finns här för dig och gör sitt bästa för att du ska lyckas med dina växter.

Som medlem i vår kundklubb kan du ställa egna frågor och få personliga svar.
Forumet är öppet för alla att läsa frågor som andra redan ställt och kanske hitta svaren du söker även där. Kanske lär du dig något nytt av bara farten!

Fråga våra experter här