Njut av höstfärger

Omge dig med säsongens varma toner och låt årstidens skiftning bli en njutning för alla sinnen.

Dekorera med pumpor

Fri frakt och fri retur

När du köper online & hämtar i butik är det fri frakt och fria returer.

1 års växtgaranti

Gör ett tryggt köp. På alla våra trädgårdsväxter lämnar vi växtgaranti.

Experthjälp i butik & online

Vi vill hjälpa dig lyckas med dina växter och svarar på alla dina frågor.

Blomsterlandet har 62 butiker runt om i landet.

Välkommen in!

Det är väl värt att lägga lite omsorg och tanke på krukorna vid entrén, på altanen eller balkongen - platser du har glädje av eller där du ofta passerar.

Fint på trappan

Tänk dig en strålande höstdag då trädens löv börjar skifta i gult och solens strålar silas genom lövverken. Himlen är klarblå och luften kylig och frisk. Nu när hösten är kommen saktas tempot på växtligheten ner.

GuideHöstens vackraste krans - så här gör du

Bind en personlig och välkomnande höstkrans att hänga på dörren eller lägga på bordet. Linda Schilén visar hur du binder krans som en florist.

Njut av höstens vackra färger

Handla alla växter till din plantering online - skickas fraktfritt till din närmaste butik.

Börja mata fåglarna

Ta hand om trädgårdens små hjälpredor när det blir ont om mat.

Experten tipsarBli fåglarnas bäste vän

Fåglar gör nytta i trädgården genom att äta skadeinsekter. Hösten och vintern kan vara en tuff period för våra stannfåglar så varför inte ge dem en hjälpande hand?

GuideHemmagjord fågelmat – gör så här

Hjälp småfåglarna att hitta mat under årets kalla månader och vad passar då bättre än hemmagjord fågelmat?

Köp dina fågelmatare och tillbehör här

Fåglar gör nytta i trädgården genom att äta skadeinsekter. Hösten och vintern kan vara en tuff period för våra stannfåglar så varför inte ge dem en hjälpande hand? Köp online - hämta fraktfritt i butik.

Veckans kampanjer

Här hittar du alla växter och tillbehör som just nu har extra bra priser. Ta en titt så att du inte missar ett bra erbjudande.

Se våra kampanjpriser

Lys upp i höstmörkret

Skapa mysig höststämning både inne och ute med ljus och lyktor. Med LED-ljus kan du ha lyktor på fler ställen utan att behöva vaka över lågan.

Bli medlem i vår kundklubb

Som medlem i Blomsterlandets kundklubb får du tillgång till experter, idéer, tips och erbjudanden som inspirerar året runt. Det kostar inget att bli medlem och du får bonus på alla köp.

Bli medlem
Vårblommande lök
Plantera blomsterlök i gräsmattan
Balkansippa, vårstjärna, vintergäck, rysk blåstjärna, vildtulpaner och krokus är exempel på vårlökar som passar bra att planteras i gräsmattan. Flera av de allra första vårblommorna är också viktiga för de första pollinatörerna som behöver mat tidigt på säsongen. Här visa vi hur du kan få din gräsmatta att blomstra!
Läs guiden

Köp vårblommande lök

Ge dig själv en härlig vårpresent redan nu - plantera blomsterlök nu som sedan vaknar till liv när våren återvänder. Du hittar mer blomsterlök under kategorin Växter > Blomsterlök.

Nyhet
Hämta utanför butik
Nu lanserar vi en tjänst där du kan göra ditt köp på vår hemsida och hämta upp den utanför butiken. Du slipper gå in i butiken och du kan sitta kvar i din bil - tryggt och smidigt.
Så fungerar det

Vinlus kan förekomma på vinrankor

Vi vill be kunder som köpt – eller fått – vinstock på spaljé från Blomsterlandet att kontrollera sina plantor. Det gäller framförallt plantor köpta från april till juli. Vi har upptäckt att just denna planta kan ha drabbats av vinlus. Det finns inget medel som kan bekämpa vinlusen och det enda som återstår är att göra sig av med plantan, helst bränna den och absolut inte slänga på komposten.

Läs mer information