Duka och pyssla

Här samlar vi små pysselprojekt som gör det lite extra fint.

GuideHöstens vackraste krans - så här gör du

Bind en personlig och välkomnande höstkrans att hänga på dörren eller lägga på bordet. Linda Schilén visar hur du binder krans som en florist.

InspirationMer kransinspiration i höstens färger

Det är en färgsprakande tid vi har innan vintern ordentligt gripit tag om naturen. Använd det som inspiration och bind kransar till dörrar och bordsdekorationer.

InspirationSkapa höstmys inne med enkla knep

När dagarna blir kortare och hösten närmar sig är det dags att göra sig redo för höstmys. En som är proffs på att skapa en härlig känsla genom att dekorera är Malin Björkholm, florist, fotograf och digital kreatör. Hon är kanske mest känd för att hålla till i Garaget men hennes idéer höjer stilen till finrumsnivå.

Gör en höstkrans med rönnbär

Med hjälp av lite ståltråd och några rönnbär kan du snabbt och enkelt skapa en fin detalj till dörrkransen.

Gör ett höstklot med blad

Med hjälp av några tåliga blad, lite klister och ett klot skapar du enkelt en personlig dekoration. Bladen kan varieras efter säsong och vad du har i trädgården.

Hjärta av lavendel - gör så här

En vacker dekoration till dörren fixar du enkelt med dina favoritblommor, ståltråd och lite tålamod! Följ våra enkla tips så har du snart den finaste dekorationen till din ytterdörr.

Patinera lerkrukor – gör så här

Lerkrukor som är slitna och patinerade är väldigt populära. Men det går att fuska lite med nyare krukor, här finns våra tips.

GuideIslyktor

Islyktor i trädgården är både mysigt och dekorativ, dessutom kan de lysa upp mörka stigar eller obelysta vägar.

GuideIsfigurer - gör så här

Fina isfigurer att hänga i träden gör du enkelt själv. Om du inte har någon snö kan du i alla fall skapa lite frostigare känsla.

GuideGör vackra blomsterpompoms till sommarfesten

Vill du göra det lilla extra inför sommarfesten och dekorera tak och väggar är pompoms en bra idé.

GuideEgna ljusmanschetter av hortensia och bär

Med hjälp av några hortensiablommor och lite bär kan du snabbt och enkelt skapa vackra ljusmanschetter. Utseendet kan varieras i det oändliga!

GuideAmpel av makramé - gör så här

Något av det trendigaste man kan ha i sitt hem just nu är en ampel. Snyggast och dessutom roligast är att göra den själv, varför inte som makramé?

Visar 12 av 12 resultat