Medlemserbjudande: Se John Taylor & Surtantens trädgårdsprogram online

Inspireras av John Taylor och Jenny "Surtanten" Neikell, i nya programserien
"Taylor & Surtanten - en serie om trädgård och att ta tillvara det man odlar". Den visas på medlemssajten www.patreon.com/taylorsurtanten, med två avsnitt per månad.

Som medlem hos Blomsterlandet får du nu möjlighet att prova en månads medlemskap för endast 1,25 Euro (ca. 13 kr).

Du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller t.o.m. 19/12 -20.

För dig som längtar till odlingssäsongen

Följ John Taylor, välkänd trädgårdsmästare, och Jenny "Surtanten" Neikell, författare och fermenteringsexpert. Duon har lånat en bit mark i Malmö för att bygga upp en trädgård från grunden. Det grävs, odlas grönsaker och planteras växter och träd. Målet är att inspirera till att "odla sin trädgård" oavsett om man har balkong, kolonilott eller trädgård.

Programmen visas på medlemssajten, där man för 5-7 Euro per månad, får tillgång till två avsnitt varje månad, extramaterial från duons privata trädgårdar och kan ställa frågor.

Vill du se ett smakprov på serien finns avsnitt 1 och 2 att se gratis på Youtube. Vill du sedan se fler avsnitt har du nu alltså möjligheten att prova en månads medlemskap via deras medlemssajt för bara 1,25 euro (ca 13 kr).
Därefter får du frågan om du vill om du vill fortsätta prenumerera till ordinarie pris eller avsluta ditt medlemskap. Du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller t.o.m. 19/12.

För att ta del av erbjudandet:

Gå vidare till deras sajt här www.patreon.com/taylorsurtanten och välj "Blomsterlandet Greenroom" för att registrera dig och börja titta.

Här nedan kan du se avsnitt 1 och 2 redan idag: