Halloween

Pumpapyssel

Gör hösten färgsprakande och hemtrevlig med pumpor och säsongens blommor.

GuideGör fina pumpor med färg och form

Vill du ha några alternativ till de vanliga pumpalyktorna till Halloween? Måla vackra mönster, använd papper, glitter och blommor eller testa att marmorera med nagellack. Kanske kan det bli en hel konstutställning!

InspirationBlomstrande pumpa - gör dekorationer med höstkänsla

Pumpor finns i en mängd olika färger och former numera och är ett tydligt tecken på att hösten är här. Varför inte dekorera din pumpa med blommor i höstens färger för en vacker höstdekoration som kan pryda sin plats till höstmiddagen.

8 enkla och roliga pumpatips för barn

Hösten är här och vad passar bättre än lite pumpapyssel? Skaffa några dekorationspumpor och samla pysselsugna barn och vuxna till en målarverkstad. Att måla och dekorera pumpor är ett perfekt sätt att göra höstfint hemma.

GuideHalloweenpumpa - gör så här

Ingen halloweenfest är komplett utan en halloweenpumpa! Följ våra enkla tips så kan du enkelt göra en egen fin pumpalykta.

GuideDuka med pumpor

En pumpa fylld med höstens blommor är vackert på festbordet. Prydnadspumpor blir fina dekorationer, gärna flera stycken tillsammans. Låt fantasin flöda och hämta inspiration till höstens kalas och dukningar.

10 tips till hur du pyntar din pumpa till halloween och fest

Här följer 10 tips till hur du pyntar din pumpa för halloween och fest. Alla tips är enkla och går att göra hemma och oftast har du redan alla verktyg du kan behöva.

GuidePyssla en ljuslykta av pumpa

Med hösten kommer pumporna. Pumpor är dekorativa som de är men som ljuslyktor blir de än vackrare. Perfekt som bordsdekoration vid en höstdukning.

Halloweenfest utan plast

Halloweenfester med plastspindlar, spökgirlanger och läskiga inslag i all ära. Vi vill istället slå ett slag för en naturligt vacker och festlig bordsdekoration med inspiration från naturen på Halloweentemat.

Visar 8 av 8 resultat