Påskpynta

Den gula färgen sägs vara glädjen, lyckans och kreativitetens färg. Framförallt rekommenderas den gula färgen att användas i köket, vilket passar utmärkt för högtiden. Glad påsk!

Pyssla hemma med blommor

InspirationDekorera med vårens lökväxter inne och ute

Med söta små minipåskliljor, narcisser, hyacinter och kvistar av vide gör du enkelt härliga planteringar med vårkänsla. Vårblommorna piggar upp både inomhus och på trappan.

InspirationPåskdukning med påsklilja och vårens blommor

Duka ditt bord till påskens middagar med söta påskliljor, penséer och hyacinter. Det blommande bordet blir en hyllning till våren, som vi har längtat!

InspirationFem pysseltips till påsk

Gör fina små detaljer för att fira vårens högtid. Färga ägg och dekorera med en vårkrans, blommor och kvistar.

InspirationPåskris på nya vis

Ett påskris behöver inte betyda fjädrar i björkris. Det finns så många sätt att få den härligt våriga känslan med kvistar och blommor.

InspirationPåskpynta med naturens vackra ting

Vill du ha alternativ till påskens ibland lite plastiga och neonfärgade färgskala? Här lyfter vi fram naturens egen skönhet och ger dig inspiration att använda det som kanske finns runt husknuten.

InspirationGul vårkruka med påsklilja och gullviva

Plantera en färggrann vårkruka i gult som strålar ikapp med solen. Vår sprudlande inspirationskälla Linda Schilén har skapat en kruka med påskkänsla.

Fånga in påskens färger med blommor!

Påsktider är vårtider och för många är gula blommor ett måste. Den ”riktiga” påskblomman framför andra är väl för de flesta av oss påskliljan? Låt påsklilja i kruka förgylla din trappa, din entré och dina balkong- och fönsterlådor. Där lyser de länge – kanske ihop med penséer i samma eller avvikande färg. Vår direkt!

6 tips - skapa påsk i växternas tecken

Vad vore påskbordet och dukningen utan påskens vackra blommor? De gula blommorna kan du blanda ut med andra vårfavoriter och varför inte passa på att göra lite oväntade eller nya blomsterarrangemang inför årens påsk.

10 tips inför påsken med minipåskliljan ’Tête-à-tête’

När du vill skapa påskstämning är växter med gula blommor ett säkert kort. En av de allra mest påskiga växterna är minipåsklilja eller Narcissus ’Tête-à-tête’ som dess vetenskapliga namn lyder.

Påskpyssel - så gräs i påskägg

Gör ditt eget påskpyssel med den rätta vårkänslan! Tänk på att ha lite framförhållning då dina frön måste gro, men perfekt att göra ihop med familjens yngsta.

Visar 10 av 10 resultat