Adventskalender

Fyra helger. Fyra erbjudanden. En adventskalender som är lätt att hålla koll på.

Livesändning

Se vår lucköppning

Varje fredag fram till jul presenterar vi veckans lucka i vår adventskalender även på film. Här kan du tydligt se produkterna som finns i luckan och kanske få ett och annat tips på vägen.

 

Hål utkik från kl 10 varje fredag - välkommen till vår julstudio med Emma!

Titta på adventskalendern

Lucka 4: Brudorkidé - halva priset

En julklapp som håller lite längre! Brudorkidé med 4-stänglar, i 12 cm kruka, för halva priset - 124,50. Ord. pris 249:-. Erbjudandet gäller 16–18/12 2022.

Ta hand om din orkidé

Lär dig mer om orkidéskösel
GuideSkötsel av orkidéer: Vattna rätt, få den att trivas och blomma igen

De flesta orkidéer är lättskötta och har ganska små krav på omvårdnad. Men det finns knep och skötseltips som kan få din orkidé att växa sig större och leva längre. Bli ett orkidé-proffs!

Experten tipsarVackert inne med underbara orkidéer

Hur maximerar man blomningen och får sina underbara orkidéer att trivas? Den frågan och många fler har vi ställt till stilsäkra växtexperten Linda Schilén.

Julgranar

Hitta din julgran hos Blomsterlandet

Nu är våra butiker laddade med nyhuggna granar i flera storlekar och varianter. Vilken julgran passar hos dig? En tät och bullig gran eller kanske en sirligare variant? Stor eller liten? Doftande eller inte? I våra butiker finns granar från 139:-.

 

Här kan du läsa mer om skötsel och se våra storlekar och priser. Och om du har tröttnat på barren finns det även konstgjorda granar i flera varianter.

Allt om våra julgranar