Blomsterlandet

Adventskalender

Fyra helger. Fyra erbjudanden. En adventskalender som är lätt att hålla koll på.

Livesändning
Se vår lucköppning

Varje fredag fram till jul presenterar vi veckans lucka i vår adventskalender även på film. Här kan du tydligt se produkterna som finns i luckan och kanske få ett och annat tips på vägen.

 

Hål utkik från kl 10 varje fredag - välkommen till vår julstudio med Emma!

Titta på adventskalendern

Lucka 2: Snittamaryllis 3 för 2

Välj bland våra exklusiva snittamaryllis, köp 3 st så bjuder vi på den billigaste. Veckans kalenderlucka finns endast i våra fysiska butiker och erbjudandet gäller 2–4/12 2022. Välkommen in!

Gör fina arrangemang med dina snittamaryllis

InspirationAmaryllis i vas – lyxig julkänsla

Amaryllis hör julen till och som snittblomma blir den extra effektfull. I en hög vas blir amaryllis en ståtlig prydnad, men våga klipp av den och skapa buketter med julens tallris och kvistar.

Snittamaryllis upp och ned

Är du också förtjust i den lyxiga snittamaryllisen? Prova ett nytt sätt att arrangera den!

Amaryllis - magnifik snittblomma

Julens vackraste snittblomma är absolut amaryllis. Den är dessutom mycket hållbar och blommar länge.

Julgranar
Hitta din julgran hos Blomsterlandet

Nu är våra butiker laddade med nyhuggna granar i flera storlekar och varianter. Vilken julgran passar hos dig? En tät och bullig gran eller kanske en sirligare variant? Stor eller liten? Doftande eller inte? I våra butiker finns granar från 139:-.

 

Här kan du läsa mer om skötsel och se våra storlekar och priser. Och om du har tröttnat på barren finns det även konstgjorda granar i flera varianter.

Allt om våra julgranar

Lucka 3: Hyacint 3-plant 29,90

Doftande julfavorit med 3 lökar i en 12 cm kruka, finns i flera färger. Ord. pris 49,90. Erbjudandet gäller 9–11/12 2022.

Stämningsfull jul med hyacinter

InspirationDekorera med julens lökväxter

Julkänslan flyttar in med säsongens lökväxter och vi älskar att pyssla med de tåliga och lättskötta blommorna. Du har väl provat att ha hyacint i vas?

Dekorera bordet med julens blommor

Att duka med blommor och ljus kan nästan aldrig bli fel. Till jul kan du enkelt skapa en riktigt härlig känsla genom att använda våra mest älskade julblommor. Låt även naturen inspirera och plocka in granriset.

Hyacint – allt du behöver veta!

Hyacint och dess doft är för många associerat med advent och jul. Plantera hyacinten som du vill, i kruka eller driv löken i ett glas.

Lucka 4: Brudorkidé - halva priset

En julklapp som håller lite längre! Brudorkidé med 4-stänglar, i 12 cm kruka, för halva priset - 124,50. Ord. pris 249:-. Erbjudandet gäller 16–18/12 2022.

Ta hand om din orkidé

Lär dig mer om orkidéskösel
GuideSkötsel av orkidéer: Vattna rätt, få den att trivas och blomma igen

De flesta orkidéer är lättskötta och har ganska små krav på omvårdnad. Men det finns knep och skötseltips som kan få din orkidé att växa sig större och leva längre. Bli ett orkidé-proffs!

Experten tipsarVackert inne med underbara orkidéer

Hur maximerar man blomningen och får sina underbara orkidéer att trivas? Den frågan och många fler har vi ställt till stilsäkra växtexperten Linda Schilén.