Vårlängtan

Medan du väntar på värmen kan du förbereda trädgårdssäsongen hemma på fönsterbrädan.

Köp fröer

Nytt tillskott till vårrabatten

Just nu kan du köpa vårens tidigaste perenner till kampanjpris. Se fler under kategorin Perenner.

Frida NybergBlomsterlandet Backaplan"Ölandstok och brudspirea är mycket tåliga buskar som kan beskäras nästan när som helst på året. Om man vill gynna blomningen, så klipper man direkt efter blomning för att stimulera blomning till nästa år. Om man klipper tidigt på våren så brukar de skjuta mer skott och bli tätare. Dessa buskar behöver endast beskäras för att föryngras eller formklippas. "Ställ din fråga till experterna
Fröer
Så en sommaräng
Trädgårdsprofilen Linda Schilén lanserar en kollektion fröer, exklusivt för Blomsterlandet, som är lättodlade och ger vackra sommarblommor. Dessutom blir de en färggrann buffé för bin och fjärilar. Här delar hon med sig av sina tankar kring hur hon arbetat fram denna blomstrande frökollektion.
Läs om Lindas fröer

Veckans kampanjer

Här hittar du alla växter och tillbehör som just nu har extra bra priser. Ta en titt så att du inte missar ett bra erbjudande.

Se våra kampanjpriser

Unna dig rosor

Kärlekens blomma är kanske världens mest omtyckta och har en given plats i våra trädgårdar. Hitta din favorit och välj mellan barrotade eller krukodlade plantor. Här på hemsidan kan du hitta planteringsguider, tips för skötsel och gödsling. Läs mer i kategorin Rosor under Tips & råd i menyn.

GuideRosor - plantera så här

Vill du förgylla din trädgård med rosor? Här är vår enkla planteringsguide i både film och text.

Experten tipsarAtt välja rätt ros

Vilka egenskaper vill du ha hos dina rosor och vilka olika blomningstider finns? Christin reder ut vad du behöver tänka på för att välja rosor efter dina önskemål.

Barrotade rosor

Just nu till extra bra pris, köp 3 st för 199:-.